Pages Navigation Menu

AVE repareert alle bruingoed en Samsung witgoed

LED en plasma TV’s

LED en plasma TV’s
3 LED tv schermen
3 LED tv schermen

AV Electonics repareert LED en plasma TV’s snel en vakkundig. Door de jaren lange ervaring en een beroep te doen op de consumenten bescherming* kunnen wij uw kostbare TV betaalbaar herstellen.

Valt uw toestel nog binnen het garantie termijn, dan kunnen wij voor de merken Samsung, Salora, Sony en Toshiba onder garantie voorwaarden herstellen.

Samsung, Salora, Sony en Toshiba groter als 32 inch kunt u de werkwijze raadplegen of direct aan te melden op selectro homepage . u kunt natuurlijk ook bellen met de service desk van de importeurs.

Toestellen kleiner als 37 inch kunt u dagelijk langsbrengen. U hoeft dit niet aan te melden, wij regelen dit voor u. Neemt u naast het defecte toestel ook uw aankoopnota mee!

3D LED televisie
3D LED televisie

Valt uw toestel niet meer binnen het garantie termijn, dan valt er veelal nog wat te regelen met de importeur van de bovenstaande merken. U heeft dan uw aankoopnota wel nodig! Neemt u voor meer informatie even contact met ons op.

*Consumenten bescherming is een regeling vanuit de overheid. Die bepaalt wanneer het object binnen de verwachte levensduur is en defect raakt, er door de importeur een deel van de kosten gedragen dient te worden.

Hier vind u de algemene voorwaarden

hier vind u de spelregels voor een goede samenwerking

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>