Pages Navigation Menu

AVE repareert alle bruingoed en Samsung witgoed

PA-techniek

PA-techniek

Ook op het gebied van disco en versterking van bands hebben wij veel ervaring. Wij hebben een technicus die vele jaren ervaring heeft met podium- en zaalgeluidstechniek. Hij heeft als geluidstechnicus vele festival’s en bands begeleidt. U kunt hem om raad en daad vragen, hij kan u er veel over vertellen.

Ringleiding

Een ringleiding is een installatie die in gebouwen zoals, theater, musea, bioscopen, kerken, recepties of huiskamers geplaatst wordt. Het signaal van deze installaties wordt door het hoortoestel opgepikt en verstaanbaar weergegeven aan mensen met een gehoor mutatie. het is namelijk zo, dat de ingebouwde microfoon in deze hoortoestellen tot een maximaal een meter het geluid van de spreker goed kan oppikken. Ook wanneer er bijgeluiden of meerdere sprekers zijn is dit een probleem. Een ringleiding bied in dit geval een oplossing. Wij kunnen daarin adviseren.

Verhuur

Wij hebben veel geluidsapparatuur in de verhuur. Wij kunnen u tijdens oriëntatie naar een nieuw geluidssysteem of een deel op proef geven, om zo een mis aanschaf te voorkomen. Ook bij uitval of een moment dat u tekort komt kunt u hier een beroep op doen.

Verkoop.

Wij zijn verkooppunt van JTS professioneel Audio. vraagt u naar de mogelijkheden en deskundig advies.