Pages Navigation Menu

AVE repareert alle bruingoed en Samsung witgoed

Stereo installaties

Stereo installaties

Stereo apparatuur
Wij repareren voor u, uw dierbare stereo installaties die u met zorg hebt uitgekozen. Na reparatie controleren wij het gehele toestel, en maken onze bevindingen aan u bekend. Mochten er aandachtspunten zijn, dan vermelden we dat op de reparatie nota. U kunt bij ons uw gehele installatie laten checken, alleen wat hersteld moet worden wordt berekend.

Home audio
Wij hebben een specialist op dit gebied die u met raad en daad kan bijstaan. Ook met b.v. draaitafels en bandrecorders bent u bij ons aan het juist adres. Wij kunnen al uw audio voor u herstellen tegen een redelijke prijs. Boven een prijslimiet doen wij altijd eerst een kosten opgave alvorens de reparatie uit te voeren. Gaat de reparatie niet door, dan kunt u altijd zonder extra kosten afstand van het toestel doen, wij zorgen ervoor dat dit milieu verantwoord wordt afgevoerd.

CD spelers
Wij repareren ook professionele disco cd-spelers, snel en goed. Bijvoorbeeld de Pioneer CDJ toestellen. Ook hebben wij een specialist in eindversterkers en toebehoren, hier hebben wij jarenlange ervaring in. Wij kunnen u voor een klein bedrag een ter reparatie aangeboden type verhuren.